Selena Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 2 puszki tuńczyka w sosie własnym puszka zielonego groszku 2 czerwone cebule 2 ogórki konserwowe duże jabłko 1/2 strąka czerwonej papryki 1/2 pęczka szczypiorku 1/2 szkl. majonezu łyżka soku z cytryny sól, pieprz Tuńczyka osączyć, podzielić na kawałki. Groszek opłukać, dokładnie osączyć na sitku. Cebule obrać, pokroić w krążki. Ogórki pokroić w plasterki. Jabłko umyć, wyciąć gniazdo nasienne, nie obierać, pokroić w małą kostkę. Paprykę umyć, pokroić w paseczki. Szczypiorek posiekać. Majonez wymieszać z sokiem z cytryny, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystkie składniki delikatnie wymieszać, polać sosem, posypać szczypiorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.