Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Pączuszek

Łabędzi Puch Plus Zdjęcie

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się że ciasto ma powodzenie u mnie przeleżał ten przepis kilka lat zanim spróbowałam, też nie miałam przekonania do tej masy. Dzięki za dobre słowa.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jak tak to i ja sie biorę do pieczenia owego ciasta:) bo pysznie wygląda no i ta bułka mnie zaintrygowała ,musze upiec by samej sie przekonać:) -super przepis :lol: pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość Artemida

Szczerze polecam ;) Na początku bałam się, czy bułki nie będzie czuć, na szczęście niepotrzebnie ;) Do masy dodałam aromatu cytrynowego i sok wyciśnięty z około 1,5 cytryny - wyszło wyśmienite! Już drugi raz w ciągu tego tygodnia robię to ciasto, po prostu nie możemy się z rodzinką nim nacieszyć ;) Tylko tym razem, dałam trochę więcej bułki - i nie kajzerki, tylko normalne - wtedy masa jest gęstsza (przynajmniej w moim przypadku ;) )

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wygląda bardzo smakowicie. Ostatnio miałam ochotę na upichcenie czegoś pysznego z kokosem, tak więc przy najbliższej okazji zostanie wypróbowany ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.