Skocz do zawartości

Skrzydelka Po Meksykansku


Jolanta
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Okolo 1 kg. skrzydelek 3 lyzki miodu 6 lyzeczek musztardy francuskiej (gruboziarnistej) 3 lyzeczki tabasco Sól, pieprz i chilli Skrzydelka oczyscic, umyc i osuszyc, natrzec sola. Przygotowac marynate: musztarde wymieszac z miodem, tabasco dodac przyprawy. Do marynaty wlozyc skrzydelka i dobrze wymieszac. Tak przygotowane skrzydelka pozostawic najlepiej na noc w lodowce, a dla niecierpliwych na pare godzin. Wyjac skrzydelka z marynaty i piec na grillu lub na patelni grillowej albo na glebokim tluszczu i smazyc az beda brazowe. Goraco polecam bo sa pyszne !!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.