Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 1/2 kg twarogu 6 łyżek mąki 1 jajko 2 łyżki cukru trochę soli Wykonanie: Wszystko razem wymieszać. Zrobić kształty pierogów. Na wierz pierogów zrobić sos śmietana, cukier waniliowy i cukier. Gotować aż do wypłynięcia pierogów na zewnątrz. Można polać roztopionym tłuszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.