adrijah Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z INDYKIEM składniki: - pół piersi z indyka - mrożona mieszanka warzyw Hortexu "Sałatka wykwintna" - makaron - mozarella - sól, pieprz Pierś z indyka pokroić w kostkę, posypać przyprawami i podsmażyć. Mieszankę warzyw i makaron ugotować w osolonej wodzie. Odsączyć, wymieszać z indykiem. Posolić i popieprzyć. Przełożyć do wysmarowanego masłem lub odrobiną oleju żaroodpornego naczynia Piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez 20-25 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.