Magdalena Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Wypróbowałam Twój przepis i jest pyszny polecam ,dałam świeżą paprykę i zmieliłam na drobno orzechy wloskie . Mąż nie zgadł jedząc czy sa śliwki i orzechy zmieliłam to blenderem Dzięki za przepis pozdrawiam Magdalena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Chcę zrobić te śledziki na tegoroczną Wigilię. Ile dni wcześniej powinnam je uszykować, aby przegryzły się ? Pozdrawiam przedświątecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przykro mi to pisać, ale śledzie były po prostu niesmaczne. Kupiłam małe opakowanie Liesnera-3 sztuki.Wszystko zrobiłam wg przepisu trzy dni przed Wigilią, żeby miały czas przegryźć się. Wydaje mi się, że winne są śledzie. Były bardzo słone i dość miękkie. Spróbuję jeszcze raz zrobić z filetów na wagę. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo radości w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wypowiem się ja myślę ,że śledzie winne .SZKODA że na wigilie nie wyszło ja sledzie kupuje w marketach i polecam bo nie miałam problemu .POZDRAWIAM GORĄCO :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witaj Isiaczku :) Zrobiłam śledzie według Twojego przepisu, są naprawdę bardzo dobre. Polecam gorąco na tegoroczne Święta Bożego Narodzenia, myślę, że zasmakują każdemu :( Dziękuję za przepis i serdecznie pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.