Skocz do zawartości

Cukier Do Mięsa


Maciej

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znam sie na tym, ale ja dodaję dla bardziej intensywnego smaku zawsze łyzeczke cukru do każdej pieczeni a jak mam to łyżkę miodu - wtedy sos jest taki bardzo gładki (lsniący) i lepiej smakuje mięsko. Cukru (lub miodu) w tej ilości nie czuć w mięsię, więc nie ma obawy o zepsucie potrawy - jest to takie lekkie podkreslenie smaku.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.