vinonka Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Wczoraj dałam mojemu narzeczonemu ten przepis i powiedziałam, że dziś on robi kolację... Zrobił i wyszła całkiem całkiem...:) Jak widać przepis prosty bo nawet początkujący kucharz jest w stanie zrobić:) Dzięki za przepis. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katarzynka Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Super przepis i na samą myśl jestem głodna ;) zrobię dziś na obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beella Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Super przepis i na samą myśl jestem głodna :grin: zrobię dziś na obiad. Jest mi miło że wszystkim smakuje:) :-D :D :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo-powidlo Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale co, faktycznie smakuje podobnie do zwykłej pizzy?:neutral: Bo jeśli tak, to też koniecznie muszę spróbować... Czy jest to coś zupełnie innego, a tylko podobnie się nazywa?:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielQ Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielQ Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ta pizza jest genialna nawet nie trzeba robić obiadu na serio dobry przepis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 super przepis, często robie takei placuszki tyle, że z lekką modyfikacją, do samego ciasta nie wrzucam niczego po za czosnkiem, smażę placuszek na patelni a farsz osobno, na sam koniec nakładam farsz i układam żółty ser na wierzch i pod przykryciem na minimalnym ogniu zostawiam aż się stopi. Pychota! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mawi Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Bardzo pyszna! Dziękuję za przepis.Smakowała całej rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Predator Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Przepyszne zgadzam sie !!! Ale dodalem kukurydze i oliwki pychota !!! xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusi22 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Muszę i ja spróbować,lubię właśnie takie różnego typu placuszki. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beella Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Przepyszne zgadzam sie !!! Ale dodalem kukurydze i oliwki pychota !!! xD Można dodać co się chce i co się lubi najbardziej:) Ja ostatnio dodałam to tej pizzy ser feta,super smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igas1 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A ile z tego przepisu wyjdzie placuszków"mini pizzy"??? A ciasto to wyrabiamy ręką, czy łyzką??? Też chcem to zrobić ale na większą ilość osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beella Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A ile z tego przepisu wyjdzie placuszków"mini pizzy"??? A ciasto to wyrabiamy ręką, czy łyzką??? Też chcem to zrobić ale na większą ilość osób. Ciasto wyrabia się łyżką.Na większą ilość trzeba składniki podwoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igas1 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dziękuję za odpowiedz. Przepis w ten weekend na pewno wyprubuję a później napiszę jak mi wyszedły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.