Skocz do zawartości

igas1

Smakowicze
  • Postów

    16
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O igas1

  • Urodziny 27.07.1984

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    Woj. Pomorskie

Osiągnięcia igas1

Żółtodziób

Żółtodziób (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współtwórca

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Przepis wypróbowany. Potrawa "maniam mniam" Wszystkim smakowało!!!
  2. Dziękuję za odpowiedz. Przepis w ten weekend na pewno wyprubuję a później napiszę jak mi wyszedły
  3. Zrobiłam wczoraj tą zupę, wyszła super! Nie spodziweałam się, że będzie aż tak dobra. Jest fajna bo naprawde coś innego. POLECAM !!!!
  4. A ile z tego przepisu wyjdzie placuszków"mini pizzy"??? A ciasto to wyrabiamy ręką, czy łyzką??? Też chcem to zrobić ale na większą ilość osób.
  5. igas1

    Risoto

    2 paczki ryżu czy torebki??? a nie macie może zdjęć??
  6. Muszę wyprubować bo wygląda bardzo apetycznie. Na pewno bardzo dobre.Paprykę oczywiście ostrą dodajemy???
  7. Witam Bardzo ciekawy przepis i mam zamiar go wyprubować, tylko mam jedno zapytanie bo w przpisie masz coś tazkiego napisane "Praktycznie od razu dodajemy papryczkę konserwową z sosem" to znaczy , że dodajemy paprykę razem z zalewą ze słoika??? I czy danie mozna podawać z ryżem?
  8. Robiłam te krokiety wczoraj. Wyszły super, bardzo mi i mojej rodzinie smakowały. POLECAM SZCZERZE. Tylko mam jedno pytanie jakie duże smażycie te naleśniki? Bo ja smażyłam je na średniej patelni i ciężklo mi się zawijały z farszem, a na zdjęciach macie tak pięnie pozawijane.Czy farsz rozsmarowujecie po naleśniku i dopiero zwijacie, czy tak jak ja na środku kładę farsz i wtedy staram się zawinąć???
  9. MI NIE WYSZŁO TO CIASTO ;) NIE WIEM DLACZEGO :sad: WOGÓLE WYROSŁO BARDZO KRZYWO, NISKO I NA DODATEK ZAKALEC :sad: :sad: :sad:
  10. Witam Mam pytanie. Czy ser dodajemy do pieczarek w czasie ich podsmazania? Ser ma się rozpuścić? Czy po podsmażeniu pieczarek jak przestygną dodajemy dopiero ser? POMOCY ;)
  11. igas1

    Sałatka Wielkanocna

    Chciałabym zrobić tą sałatkę, ale nie wiem jaka śmietana dodać??? :)
  12. igas1

    Kebab

    Wyglądają SUPER!!! Muszę wyprubować :D
  13. igas1

    Bajaderki

    Dziękuję za pomoc. Dzisiaj będę je robić :)
  14. igas1

    Bajaderki

    Witam Chciałabym zrobić te bajaderki bo jak patrze na zdjęcie to ślinka mi cieknie :) . Tylko zastanawiam się jakie to ma być mleko w proszku??? Takie jak dla maluszków się daje??? A i czy ciasto po zrobieniu należy włozyć do lodówki np na noc???Pomóżcie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.