ina12 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 1/2 l śmietany kremówki 1/3 szklanka cukru pudru 1 łyżeczka cukru waniliowego 1 łyżka żelatyny owoce do dekoracji Żelatynę namoczyć w 4 łyżkach wody, podgrzać i ostudzić. Kremówkę ubić z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, zmiksować z żelatyną, ubijając 2 min. Masę wyłożyć do formy posmarowanej masłem w kształcie gwiazdy, wstawić do lodówki do stężenia. Po wyjęciu udekorować owocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagotowana Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tak proste, że aż żal nie sprobować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakija Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Brzmi przepysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.