Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

RYBKA W ZALEWIE 1 kg ryby (mintaja, morszczuka, lub miruny), posypać przyprawą wg uznania (vegetą, przyprawą do ryb itp.) Jajko roztrzepać z przyprawą w płynie Magii, a następnie moczyć rybę w jajku i mące, po czym smażyć. Pokroić 2 cebule oraz w kostkę paprykę konserwową (pół litrowy słoik ), ogórki konserwowe (niepełny słoik). Następnie przygotować zalewę: 1 ¼ szkl wody, 1/2 szkl oleju, 1 mały słoik przecieru pomidorowego, 4 łyżki ketchupu łagodnego, 2 łyżki octu 10%, 4 łyżki cukru. Wszystko zagotować i zalać gorącą zalewą rybę i warzywa. Podawać następnego dnia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.