ina12 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 6 kostek filetów rybnych 2,5 dag masła 2 łyżki ostrej musztardy 2 łyżki śmietany łyżka drobno posiekanych korniszonów sól, pieprz Filety ułożyć w wysmarowanym masłem półmisku żaroodpornym i zapiec w piekarniku nagrzanym do 230*C. Po około 15 min wyjąć, odlać powstały płyn. W misce wymieszać razem musztardę, śmietanę, sól, pieprz i korniszony. Przykryć filety sosem musztardowym, ponownie wstawić półmisek na 10 min. do piekarnika. Podawać z frytkami. Biblioteczka poradnika domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stokrotka Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bardzo dobra rybka. Smakowała wszystkim domownikom. Smaczna odmiana na piątkowy obiad. Polecam :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Stokrotko bardzo dziękuję za wypróbowanie i opinię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.