Skocz do zawartości

Pierogi


teresap

Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Zrobilam z truskawkami, ciasto z jogurtem naturalnym, w smaku sa przepyszne ale podczas robienia myslalam ze nigdy nie skoncze podypywania maki, nie wiem ile mi jej poszlo ale bardzo duzo no i dosyc ciezko bylo je zlepic tak zeby truskawka nie wyszla :-( ale jakos sie udalo, w smaku palce lizac!

post-11358-1260463914_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja tez ostatnio robiłam z 1 kg mąki, swojski ser i poszło mi około 600g kefiru, to wszystko zależy od konsystencji jogurtu czy kefiru ale mogę napisać że jeśli ciasto jest luźniejsze to farsz nie wypływa a lepiej robić, wydaje mi się że i smaczniejsze :)

Ale jak się na Twoje "mart" patrzę to ślinkę przełykam

POZDRAWIAM

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

"dalutka" zgadzam się z Martą co do mrożenia i dziękuję Marcie za odpowiedź

Moniczko a Twoje pierożki wypróbuję, choć już wiele sposobów wypróbowałam nawet z ciepłą i gorąco wodo i nadal wracam do tych na kwaśnym mleku są mięciutkie i jak by były puszyste .POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE

post-6127-1261344517_thumb.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.