
monika22
Smakowicze-
Postów
14 -
Dołączył
-
Ostatnia wizyta
Osiągnięcia monika22
-
ja robię z jednego i drugiego pychota
-
czy ktos mi moze podac dobra diete
-
JA TAKŻE CHCIALABYM ZŁOŻYC WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA MIŁOŚCI ŚWIAT SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM I WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU :-D
-
hej wczoraj robiłam pierogi i uszka ale ciasto zrobiłam z ciepłego mleka rewelacja polecam. Teresko twój przepis też zamierzam wypróbować jak tylko te zejdą pozdrawiam
-
dzikuje teresko za cenne rady :) i bardzo podoba mi sie to forum :) pozdrawiam wszystkich
-
jesli chodzi o sałatkę gyrosa ja robie inaczej a wiec trzy piersi kurczaka smazymy w przyprawie gyros 1 por majonez ketchup ogórki konserwowe kukurydza kapusta pekińska najpierw mieso ketchup potem ogorki w plasterki pekińska kukurydza wymieszana z majonezem polowa por drobniutko pokrojony pekinska i pokropic cytryna zeby kapusta nie czarniala
-
mam pytanie jakie te ciasto powinno miec konsystencje?
-
a gdzie ja moge znalesc przepis na to ciasto na pierogi? jestem nowa i nie wiem gdzie szukac:)
-
Chleb Orkiszowy Na Zakwasie - Jaki Zakwas? Jaki Przepis?
monika22 odpowiedział(a) na Moriquendi temat w Problemy w kuchni
hej jesli chodzi o pieczenie chleba to tez zaczelam piec i powiem wam tak ze pieke na zakwasie i nie mam maszynki wszystko ugniatam recznie i pieke w piekarniku elektrycznym i jest smaczny nabieram coraz lepszej wpraw :) y -
żeliwna patelnie dobra rzecz
-
najlepiej jest zrobic wywar na samych warzywach i kostce i rozcienczyc
-
sola jest fajna ale tilapia jest lepsza :)
-
hej jesli chodzi o ciasto pod pizze wazne zeby drozdze rozrobic w cieplej wodzie nie za goracej zeby ich nie sparzyć ciasto powinno sie dosc dlugo wyrabiac i pozostawic do wygarowania wiem troche o tym poniewaz pracowalam w pizzerii :)
-
Sylwester
monika22 odpowiedział(a) na temat w Przepisy i porady na Święta Bożego Narodzenia, Sylwestra, Nowy Rok
witam ostatnio na mikołajki robiłam fileta z kurczaka w kawałkach moczonego w cieście tak jak naleśniki tylko gęstszym z dodatkiem maki ziemniaczanej pestek dyni i sezamu:-) ludzie sie zajadali polecam a i dodajcie troche proszku do pieczenia do ciasta i smazcie na wolnym ogniu