Katarzyna Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Powiedział Bartek że dziś mamy Tłusty czwartek chociaż za tydzień ale możemy już sobie podjeść :mrgreen: Dlatego chciałam choć tak podzielić się z Wami pączkiem :oops: [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Kasiu dziękuję, skorzystałam z poczęstunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 O widze zeszloroczny paczek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Izunia twierdzisz że pączek jest zeszłoroczny, ja nie czekałam z łakomstwa do przyszłego czwartku tylko dzisiaj skorzystałam i zdziwiona jestem bo pączek był bardzo świeży. Szkoda że tylko jeden kęs miałam użyczony, więcej bym skonsumowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batirek Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Prawda Ineczko,że pyszny,ślinka mi cieknie...szkoda,że to dopiero za tydzień :mrgreen: :oops: Dzięki za kęska :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala291 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 piękny,smaczny pączuś :oops: ...i raczej nie zeszłoroczny,bo mięciutki i pyszny :-( pozdrawiam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Izunia twierdzisz że pączek jest zeszłoroczny, ja nie czekałam z łakomstwa do przyszłego czwartku tylko dzisiaj skorzystałam i zdziwiona jestem bo pączek był bardzo świeży. Szkoda że tylko jeden kęs miałam użyczony, więcej bym skonsumowała. Zartowalam :mrgreen: Mialam na mysli poprostu to,ze juz 3 rok z rzedu wszyscy przesylaja sobie tego paczka z tej stronki.A paczek wirtualny wiec napewno swiezy, mniam :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja od razu wiedziałam że on jest z ubiegłego roku jak napisałaś, a teraz dowiaduję się od Ciebie że jest jeszcze starszy. Nie mamy się czego obawiać, podobno czym starsze pieczywo to zdrowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 W ubiegłym roku też jadłam takiego pączka > i tak sobie pomyślałam że może ktoś takie pączka jeszcze nie jadł :mrgreen: to może w tym roku wysłać komuś :oops: Wiem że jedzeniem się nie rzuca > ale wirtualnie może ktoś będzie chciał trafić w kogoś :-( https://www.paczek.dkn.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Popatrzcie jak im to sprawnie idzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi