vogelka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 składniki 4 parówki 4 cienkie długie kawałki wędzonego boczku 4 paski sera żółtego pieprz ulubione przyprawy tłuszcz jak zrobić: parówki dość głęboko naciąć wzdłuż, w powstały rowe włożyć pasek sera posypany pieprzem i przyprawami, owinąć boczkiem na końcu przypiąć go wykałaczką, położyć na mocno rozgrzany tłuszczi smażyć aż się zarumieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.