Skocz do zawartości

Pstrąg W Ziołach


vogelka

Rekomendowane odpowiedzi

składniki cztery pstrągi cytryna pęczek szczypiorku pęczek tymianku dwie gałązki bazylii pęczek koperku sól pieprz jak zrobić: Pstrągi oczyścić, opłukać i posolić. zioła opłukać i osuszyć. zrobić kilka nacięć na jednym boku każdej rybki, w nacięcia wsunąć zioła, posypać ryby pieprzem i solą. zawinąć w folię. ułożyć na blasze i piec w piekarniku około 20 minut w temperaturze 170 stopni. po upieczeniu rozwinąć z folii, wyjąć zioła. udekorować cytryną pokrojoną w plasterki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 lata później...

Mam pytanie czy ktoś robił w ten sposób pstrąga, ale wędzonego? Od niedawna mam wędzarnię i szukam różnych pomysłów na wędzonego pstrąga. Strasznie się zajadamy takim ale tylko przyprawionym zwykłą przyprawą do ryb. Jest na prawdę pycha, ale chcę na niedzielę zrobić go trochę inaczej.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.