Gość dalutka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ...Kiedyś piekłam te ciastka , nawet miały dobry smak.... czy ma ktoś może dobry sprawdzony przepis na nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pytanie powinno zostac zadane w dziale "gielda przepisow" ale to tak na marginesie, tutaj jest przepis https://wielkiezarcie.com/recipe9013.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halina mlodzieniak Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja sie pokusilam na te amerykany. Na probe upieklam z 1/4 porcji i wyszlo mi 20 szt, z tym ze na jedno chiacho dawalam jedna lyzke masy.Pychaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kiedyś je robiłam i mam jeszcze zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Temat jest już na swoim miejscu, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi