Bahus Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Lasagne z grzybami po włosku 30 dag świeżych grzybów leśnych (obranych, umytych i pokrojonych), 200 ml mięsnego ragout, 1 gałązka rozmarynu, kilka łyżek rosołu, sól, pieprz, 1 łyżka masła, 50 dag makaronu lasagne. Grzyby ugotować z mięsnym ragout wraz z gałązką rozmarynu i rosołem, na bardzo małym ogniu. Gdy grzyby będą miękkie doprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie zmiksować. Do puree dodać masło. Lasagne ugotować al dente w duzej ilości lekko osolonej wody. Odcedzić. Polać sosem. Podawać bardzo gorące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.