Bahus Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Lasagne z grzybami po włosku 30 dag świeżych grzybów leśnych (obranych, umytych i pokrojonych), 200 ml mięsnego ragout, 1 gałązka rozmarynu, kilka łyżek rosołu, sól, pieprz, 1 łyżka masła, 50 dag makaronu lasagne. Grzyby ugotować z mięsnym ragout wraz z gałązką rozmarynu i rosołem, na bardzo małym ogniu. Gdy grzyby będą miękkie doprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie zmiksować. Do puree dodać masło. Lasagne ugotować al dente w duzej ilości lekko osolonej wody. Odcedzić. Polać sosem. Podawać bardzo gorące. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.