Bahus Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Paluszki z mielonego mięsa pieczone na grillu 50 dag mieszanego mielonego mięsa (wołowo wieprzowego), 1 jajko, sól, pieprz, 2 łyżki oliwy. Mięso doprawić solą i pieprzem na ostro. Wymieszać z roztrzepanym jajkiem. Dłonie zwilżyć oliwą i z masy mięsnej formować wałeczki o średnicy palca. Piec na grillu kilka razy przewracając. Podawać z różnymi zimnymi sosami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.