Skocz do zawartości

Paluszki z mielonego mięsa pieczone na grillu


Bahus

Rekomendowane odpowiedzi

Paluszki z mielonego mięsa pieczone na grillu

50 dag mieszanego mielonego mięsa (wołowo wieprzowego),

1 jajko,

sól, pieprz,

2 łyżki oliwy.

Mięso doprawić solą i pieprzem na ostro. Wymieszać z roztrzepanym jajkiem. Dłonie zwilżyć oliwą i z masy mięsnej formować wałeczki o średnicy palca. Piec na grillu kilka razy przewracając. Podawać z różnymi zimnymi sosami.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.