Bahus Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Fasola z czosnkiem i pietruszką 1 puszka konserwowej fasoli 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 1 średnia cebula 2 łyżki oliwy z oliwek 2 ząbki czosnku 1 łyżka masła sól i pieprz do smaku Cebulę obrac i pokroić w drobną kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Na patelni rozgrzać oliwę. Zeszklić na niej cebulę i czosnek. Dodać osączoną z zalewy fasolę. Posolić i obficie popieprzyć. Smażyć ok. 3 min. Przed podaniem posypać posiekaną pietruszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.