Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 6 miesięcy później...
  • 1 rok później...

Dobierając surówkę do potrawy należy wziąć pod uwagę smak i kolor. Dania raczej mdłe i jaśniejsze (ryby, kurczak w potrawce) podajemy z surówkami ostrzejszymi w smaku (kiszona kapusta, ćwikła, ewentualnie por), Natomiast do dań o zdecydowanym smaku, jak np. zrazy, kotlety, pasują surówki łagodne i jasne: seler, marchewka z jabłkiem. Znacznie zdrowsze i smaczniejsze są surówki ze śmietaną, niż z majonezem, który jest bogaty w cholesterol i - niestety - w konserwanty.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.