modliszka 0 Napisano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Pierogi są daniem, które znają chyba wszyscy. Jakie najbardzie lubicie, z czym je jecie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basga 28 Napisano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ja najbardziej lubię ruskie albo z kaszą gryczaną i twarogiem.Mój mąż najbardziej lubi z serem-na słodko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minia51 9 Napisano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Osobiście uwielbiam pierogi z każdym nadzieniem,czy to z serem, owocami, mięsem i kapustą, z grzybami,uszka, ruskie,itd. a najlepiej lubię jak mi ktoś je zrobi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorunia 30 Napisano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ja lubię wszystkie pierogi ale najbardziej ruskie :razz: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeLarge 13 Napisano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 najlepsze są ruskie, potem z kapustą i grzybami najgorsze natomiast to te z mięsem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwukropek 8 Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 najlepsze są ruskie, potem z kapustą i grzybami najgorsze natomiast to te z mięsem Jeśli chodzi o moje preferencje, to zdecydowanie nie lubię tych z owocami. Po prostu nie smakują mi i juz ;p Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
modliszka 0 Napisano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Osobiście uwielbiam pierogi z każdym nadzieniem,czy to z serem, owocami, mięsem i kapustą, z grzybami,uszka, ruskie,itd. a najlepiej lubię jak mi ktoś je zrobi. Prawda, lepienie pierogów bywa męczące, a mrożone, to nie to samo... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin 31 Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jeżeli chodzi o mnie to "ruskie", potem długo długo nic i w końcu... wszystkie pozostałe :razz: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 1 Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dla mnie zawsze numerem 1 były pierogi ruskie, ale ostatnio z ciekawości kupiłem pierogi ze szpinakiem Virtu i powiem Wam , że pychota :razz: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwukropek 8 Napisano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dobrze zrobiony farsz ze szpinaku przekona do zieleniny każdego niejadka :razz: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
modliszka 0 Napisano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 To prawda! Jadłam niedawno w jednej z poznańskich restauracji (na Wrocławskiej, nazwy nie podam) bardzo dobre pierogi ze szpinakiem i z feta z pieca:) pychota, do tego sos koperkowy... swoją drogą to jeszcze nie robiłam pieczonych pierogów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwukropek 8 Napisano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Też nie robiłem pieczonych pierogów, trzeba będzie to wypróbować. Lubię pierogi podgrzewane na patelni, wtedy delikatnie przysmaża się ciasto na złocisty kolor. Do tego jakiś boczuś... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surowapola 0 Napisano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja wprost przepadam za pierogami, po prostu wszystkie uwielbiam. Oczywiscie najbardziej ruskie,ale z mięsem też nie pogardzę. No a pierogi z borówkami, grubą warstwą smietany( koniecznie tłuste) i sporą ilością cukru są najlepsze na świecie:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
modliszka 0 Napisano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Tak, smażone na masełku są wspaniałe, złociste, podpieczone, chrupiące.... hmmm, fajnie, że jest tylu wielbicieli pierogów. A jakie pamiętacie nadzienia z dzieciństwa? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.