ina12 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Eluniu z obietnicy się wywiązałam i sernik upiekłam. Jest smaczny, jak się prezentuje to widać na zdjęciu. Dziękuję za przepis i polecam. Upiekłam w tortownicy o średnicy 26 cm. Dodam że z tulipana z pianką zrezygnowałam bo prawie taki sam przepis dodałam na extra smacznym. Różnicą jest gramatura produktów i do kremu dodatkowo dodaję śnieżkę. Ciasto nosi nazwę "Coś dobrego" i zdjęcie też dodaję na usprawiedliwienie. coś dobrego.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Halinko serniczek wyszedł super , ładny wysoki .Widac ,ze jest wilgotne ciasto ,a takie lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 I ja go zrobiłam wczoraj...mówię-rewelacja!Wygląda jak torcik a jaki delikatny w smaku.I po raz pierwszy zważyła mi się polewa ale rozrobiłam taką z torebki i potem dodawałam po łyżce tą zważoną i mieszałam i skoro była ok to tak wymieszałam do końca i tym sposobem miałam sporo tej polewy więc jeszcze na wierzch zostało sporo.Bardzo polecam ciacho a przepis już wydrukowany i rozdany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wygląda tak apetycznie ,że ja musze upiec sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam, skusiłam się na ten serniczek. Jest pyszny, piekłam go już dwa razy 🙂 Zwiększyłam trochę proporcję na polewę :mrgreen: Najlepiej jest też upiec biszkopt dzień wcześniej, bo potem ładnie się przekroi, nic się nie kruszy, nie trzeba się tak męczyć z przekrawaniem :wacko: Ale przpeis jest SUPER! To jeden z najlepszych serników, jakie jadłam - POLECAM i zachęcam do wypróbowania :grin: Dziękuję Ci Elu, za kolejną ciekawą i słodką propozycję wypieku :grin: Serdecznie pozdrawiam i czekam na kolejne :blush: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avva3 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam!po długiej nie obecności na forum... Sernik naprawdę godny polecenia,,poprostu niebo w gebie dziekuje za super przepis!! Mysle ze teraz bede regularnie odwiedzać ta strone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witaj, witaj :D Dziękuję i cieszę się, że serniczek Ci smakował. Osobiście polecam ten serniczek na Święta Wielkanocne :D Trzymam Cię za słowo i pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Szukałam inspiracji na sernik świąteczny. Tym razem zrobię ten. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Niuniaczku dobry wybór - bo serniczek pierwsza klasa - mniam :wub: Udnaych wypieków Ci życzę i Błogosławionych Świąt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dzięki, wzajemnie, udanych Świąt dla całej Rodzinki!!! Właśnie zabieram się do pieczenia. Wydrukowałam przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Pięknie dziękuję i powodzenia życzę, ja też jestem na etapie drukowania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.