Z_kuchni_i_ogrodu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=yMOM2odHZac oliwa z oliwek w spreju 250g batat (sweet potato)obrany i pokrojony w 1cm kostkę 6 jajek 75ml mleka 200g tuńczyka z puszki 250g kukurydzy z puszki 1 łyżka posiekanego szczypiorku 90g fety świeżo zmielony pieprz 15g startego drobno parmezanu odtuszczona kwaśna śmietana sałata Fritata jest dobra zarówno na śniadanie jak i na obiad. Mi najlepiej smakowała na ciepło. Jedna porcja to tylko 129 kcal. Odwiedź mój kanał http://www.youtube.c...71?feature=mhee Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Z_kuchni_i_ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasibrzuch Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Bardzo ciekawy przepis, czytałam dziś nieco inny przepis na fritatte w Wysokich Obcasach. Patatów nie widziałam nigdy w Polsce, ale jadłam kiedyś w Kanadzie - przepyszne! Ja chyba dodałabym do tej fritatty cukinie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.