Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Dorunia

Sernik Bez Twarogu

Rekomendowane odpowiedzi

Super ciacho ,masa bardzo delikatna,powiedziałabym taka piankowa prawie,ciasto kruchutkie a wychodzi cała duża blacha.Z pewnością będzie często pieczony a przepis powędrował w świat.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Upiekę w najbliższym czasie. Bardzo lubię gorące ciasta, a tu moja cierpliwość bedzie narażona na ciężką próbę. :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeszcze jedno pytanie. Jak duża ma być blacha? proszę o wymiar w centymetrach.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Aniu ja go piekłam w tradycyjnej prostokątnej formie, jej wymiary to 25 na 36 cm, udanego wypieku życzę :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.