hahaha niee chyba jej przybyło do 60 hihihihihi

hihihi
witam was dziewczyny w atku dla odchudzaczek i serdecznie zapraszam do gubienia oponki...
obok jest watek..ZACZYNAMY ODCHUDZANIE-ZAPRASZAM
kochane mje my razem zgubiłysmy juz tak ok 25kg zapraszam was serdecznie..wejdzcie poczytajcie ..napewno sie wciagniecie..
wątek o diecie montignac..która nie tyle jest dieta..co sposobem na zdrowe zywienie...
nauczenie sie i zastosoawnie wzyciu tejmetrody gwarantuje nam zgubienie nadmiernych kg..przy mininmalnym wysiłku..i przy nie odczowaniu glodu...kochani jemy tam duzo...czasem słodyczki,makaron ryz..kluski...wazne zeby były to produkty z mąki z penego przemiału..i aby te produkty odpowednio ączyc..bo w łaczeniu własnie tkwi sedno..i powodzenie...
zapraszam was serdecznie do naszej dietki..i na nasza sttronke obok...
nie dosc ze chudniemy-tojescze gadamy sobie o ....dupie mayni hiihihih jak mamy dolinki,to zawsze ktos pocieszy...naprade..zapraszam
ja jestem najlepszym przykladem ze ta dieta działa...ważyłam 94kg dzis jest 69 ale było 63 a ze dzis 69 to tylko moja wakacyjna glupota i kompletny brak samokonktroli hihiih ale znow jestem na montim.i wiem ze sie uda...bo to poprostu s[prawdzony spsób na chudniecie..
podam wam moje dzisiejsze przykadowe menu..zobaczycieile jem....i słowo wam daje...zjadam wuchty zarcia..a chudne....
9,00 dwie gruski i nektarynka
10,0 cheb z maki z pełnego przemialu.serek biały chudy,kubek mleka,sałatka z pomidorkow i cebuki. troche dzemu bez cukru
14,00 kurcze pieczone,grzyby w smietanie.leczo warzywne,i roladki z sera zóltego i szynnki i papryczki...kostka czekolady 75%
18,00 maslanka makaron z mąki durum z leczo warzywnym.....
pije dziennie ok 2,5l wody i pare herbatek kolorowych.....
poczytajcie o montim.i zapraszamy....