sprawdziłam co było na forum, ale oczekuje czegoś nowego....
Grillowe Przysmaki- Czy Ma Ktoś?
Rozpoczęty przez ulinek77, 06.07.2007 22:28
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06.07.2007 - 22:28
smacznie i zdrowo żyje nam się wesoło :)
Napisano 06.07.2007 - 22:54
Robiłaś ten chlebek z griila ?
https://ssl.allegro....rostu_hit_.html
Ostatnio nie byłam przygotowana i nie miałam sera więc do masła wcisnełam czosnek i posmarowałam kromki, zawinełam w foliję i po 15 minutach chleb zniknoł
https://ssl.allegro....rostu_hit_.html
Ostatnio nie byłam przygotowana i nie miałam sera więc do masła wcisnełam czosnek i posmarowałam kromki, zawinełam w foliję i po 15 minutach chleb zniknoł
Napisano 07.07.2007 - 13:39
Też są bardzo dobre kromki chleba posmarowane masłem i oprószone przyprawą do grilla spróbujcie takie proste a jakie dobre.
Napisano 07.07.2007 - 22:49
A próbowałaś osycpki z grilla?
Napisano 08.07.2007 - 08:26
Jedliście kiedys podpieczone skibki chleba posmarowane upieczonym czosnkiem? Mniam, pycha. Bierze się główkę czosnku i zawija w folie aluminiowa, lezy sobie tuż obok pieczonych na grillu smakołyków. Oczywiście w odległości ktora nie powoduje, ze się przypieka. Na koniec, kiedy już żar z grilla przygasa, można też wrzucić ten czosnek na chwile by "doszedł". Po odwinięciu z folii przepięknie rozsmarowuje sie na chlebie. Polecam
Napisano 08.07.2007 - 11:10
A może piersi z kurczaka, kotlety drobiowe, kolorowe szaszłyki, szaszłyki z mięsa mielonego i jako dodatek sałatki, papryki nadziewane bez pieczenia podane na zimno.
Pozdrawiam
Napisano 09.07.2007 - 15:56
a jedliscie banany z grilla z czekoladą pycha kładziemy banany na grilu i czekamy aż zaczną sie przypiekać skórka zacznie robić sie ciemna potem rozcinamy skórkę banana wzdłóż i do środka wkładamy kostki czekolady i jeszcze na chwile zostawiamy na grilu żeby czekolada sie roztopiła potem ściągamy i deserek gotowy tylko trzeba jeść łyżeczką prosto ze skórki pycha