Co myslicie o roznych płatkach do jogurtu, mleka itd.? Jecie? Ktore najbardziej lubicie? A co myslicie o Fitelli? Którą lubicie najbardziej?
Gotowe Musli, Mieszanki Platków Etc.
Rozpoczęty przez
Gość_Juleczka80_*
, 25.05.2009 01:42
9 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość_Juleczka80_*
Napisano 25.05.2009 - 01:42
Napisano 10.07.2009 - 13:03
Wykorzystywałem z żoną kilka razy takie kombinacje, głównie z jogurtem, ale średnio przypadły nam do gustu.
Napisano 10.07.2009 - 21:22
Ja lubię z firmy Sante,i w Biedronce są płatki kukurydziane jabłkowe pychota.
Napisano 27.08.2009 - 16:54
też uzywam Sante, do swojej mieszanki dodałam rodzynki, suszone morele podrobnione, garść suszonych babanów rozdrobnionych, zwykłe płatki owsiane i siemię lniane.
Napisano 02.09.2009 - 11:36
A ja uwielbiam vitalisy najbardziej bakaliowe. Z ciepłym mlekiem, zimnym albo z jogurtem naturalnym, nawet na sucho mi smakuje. Pyszne dla mnie to najlepsze na świecie musli, dlatego innych nie kupuję
Napisano 24.03.2010 - 15:19
Ja kupuję tanie muesli kilogramowe w Lidlu i jest dobre. Kiedyś dokupowałam jeszcze do niego paczkę muesli crunch, ale teraz mi sie nie chce 
Ja jem to tak: 5 łyżek muesli, mały jogurt owocowy np. jogobella i jak mam w domu to jakiś owoc (najczęściej 1 banan pokrojony w krążki lub 1 kiwi lub 2-3 mandarynki lub kawałek pomarańczy/grapefruita), troche orzechów,słonecznika,pestki dyni.
Ja jem to tak: 5 łyżek muesli, mały jogurt owocowy np. jogobella i jak mam w domu to jakiś owoc (najczęściej 1 banan pokrojony w krążki lub 1 kiwi lub 2-3 mandarynki lub kawałek pomarańczy/grapefruita), troche orzechów,słonecznika,pestki dyni.
Napisano 09.04.2011 - 19:50
Jeszcze żadne gotowe musli mi nie zasmakowało więc kupuję "gołe" płatki kukurydziane obojętnie jakiej firmy i mieszam je z suszonymi owocami (np crispy), do tego sypię orzechy i już
Napisano 21.04.2011 - 15:39
Ja mam problem z płatkami, bo często są za słodkie i mają jakiś twarde kawałki i boję się, że zęby połamię
Wolę kupować owsiankę i uzupełniać ją swoimi dodatkami - rodzynki, orzechy, sok jakiś. Te Cripsy mnie zaciekawiły. Jabłka jem czasem i buraki, bo za normalnymi nie przepadam. Muszę spróbować dorzucić do owsianeczki mej
Napisano 29.01.2012 - 17:36
właśnie wczoraj jadłam takie musli na śniadanie - pycha
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 28.02.2012 - 15:14
popieram słowa czarnej
albo można mieszać własne musli - kupić płatki owsiane i dodać ulubione suszone owoce