modliszka Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Pierogi są daniem, które znają chyba wszyscy. Jakie najbardzie lubicie, z czym je jecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ja najbardziej lubię ruskie albo z kaszą gryczaną i twarogiem.Mój mąż najbardziej lubi z serem-na słodko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Osobiście uwielbiam pierogi z każdym nadzieniem,czy to z serem, owocami, mięsem i kapustą, z grzybami,uszka, ruskie,itd. a najlepiej lubię jak mi ktoś je zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ja lubię wszystkie pierogi ale najbardziej ruskie :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 najlepsze są ruskie, potem z kapustą i grzybami najgorsze natomiast to te z mięsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwukropek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 najlepsze są ruskie, potem z kapustą i grzybami najgorsze natomiast to te z mięsem Jeśli chodzi o moje preferencje, to zdecydowanie nie lubię tych z owocami. Po prostu nie smakują mi i juz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modliszka Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Osobiście uwielbiam pierogi z każdym nadzieniem,czy to z serem, owocami, mięsem i kapustą, z grzybami,uszka, ruskie,itd. a najlepiej lubię jak mi ktoś je zrobi. Prawda, lepienie pierogów bywa męczące, a mrożone, to nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jeżeli chodzi o mnie to "ruskie", potem długo długo nic i w końcu... wszystkie pozostałe :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dla mnie zawsze numerem 1 były pierogi ruskie, ale ostatnio z ciekawości kupiłem pierogi ze szpinakiem Virtu i powiem Wam , że pychota :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwukropek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dobrze zrobiony farsz ze szpinaku przekona do zieleniny każdego niejadka :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modliszka Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 To prawda! Jadłam niedawno w jednej z poznańskich restauracji (na Wrocławskiej, nazwy nie podam) bardzo dobre pierogi ze szpinakiem i z feta z pieca:) pychota, do tego sos koperkowy... swoją drogą to jeszcze nie robiłam pieczonych pierogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwukropek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Też nie robiłem pieczonych pierogów, trzeba będzie to wypróbować. Lubię pierogi podgrzewane na patelni, wtedy delikatnie przysmaża się ciasto na złocisty kolor. Do tego jakiś boczuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surowapola Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ja wprost przepadam za pierogami, po prostu wszystkie uwielbiam. Oczywiscie najbardziej ruskie,ale z mięsem też nie pogardzę. No a pierogi z borówkami, grubą warstwą smietany( koniecznie tłuste) i sporą ilością cukru są najlepsze na świecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modliszka Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Tak, smażone na masełku są wspaniałe, złociste, podpieczone, chrupiące.... hmmm, fajnie, że jest tylu wielbicieli pierogów. A jakie pamiętacie nadzienia z dzieciństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.