
Imbir
Smakowicze-
Liczba zawartości
5 -
Rejestracja
-
Ostatnia wizyta
Reputacja
0 NeutralnyO Imbir
-
Tytuł
Nowy forumowicz
Informacje o użytkowniku
-
Płeć
Mężczyzna
-
Dany mi to przypomina w smaku kminkowy, łotewski ser. To Ci jednak za wiele pewnie nie powie :). Jeśli masz dostęp do wiejskiego sera to polecam jednak spróbować zrobić i samemu się przekonać. Moim zdaniem jest pyszny!
-
Uwielbiam sajgonki, ale smażenie mnie wykańcza :) Za pierwszym razem jak robiłam co drugi "arkusz" leciał do kosza. Teraz jest trochę lepiej ale nadal zdarza się, że mi farsz wycieknie na patelnie :-)
-
Też zawsze daje suchy. Tyle, że go lekko podprażam na patelni - zmienia nieco smak. Tylko trzeba uważać bo jest "łatwopalny".
-
Po raz pierwszy pierogi zrobiłam dopiero jak już musiałam bo kategorycznie ich luby zażądał pod groźbą rozwodu :) Korzystałam z przepisu mamy, który jest niemal identyczny z tym :-)
-
Wcześniej robiłam z innego i wyszedł suchar, ale ten jest rewelacyjny :)