Skocz do zawarto艣ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy pisz臋 w dobry dziale, je艣li nie to z g贸ry przepraszam. Moja sytuacja wygl膮da nast臋puj膮co - moja dziewczyna w sobote obchodzi swoje urodziny. Chcia艂bym 偶eby ten dzie艅 by艂 dla niej na prawd臋 wyj膮tkowy, dlatego postanowi艂em uzupe艂ni膰 go pysznym 艣niadaniem do 艂贸偶ka oraz jak膮艣 dobr膮 romantyczn膮 kolacj膮. Jednak jest jeden problem - gotowanie nie jest moj膮 najlepsz膮 stron膮. Jednak chcia艂bym j膮 zaskoczy膰, bo wiem 偶e lubi w艂a艣nie tego typu niespodzianki. Czy kto艣 m贸g艂by si臋 ze mn膮 podzieli膰 jakimi艣 dobrymi przepisami kt贸re w艂a艣nie idealnie nadawa艂y by sie na t膮 okazj臋 ? Jakie艣 dobre 艣niadanko oraz romantyczna kolacja. Je艣li chodzi o opraw臋 tego to wszystko ju偶 jest kupione i przygotowane, tj. p艂atki r贸偶, wino, 艣wiece zapachowe, dobra muzyka, odpowiedni klimat o艣wietlenie itp.. Jednak tak jak pisz臋, same przepisy s膮 dla mnie problem. Prosz臋 o pomoc, by艂bym bardzo wdzi臋czny je艣li kto艣 by艂by uprzejmy wspom贸c zakochanego : )

• 4 tygodnie p贸藕niej...
Go艣膰 zagotowana
Opublikowano

Pogratulowa膰 i jednocze艣nie pozazdro艣ci膰 takiego m臋偶czyzny :) A z podanych przepis贸w sama skorzystam, cho膰 wcale nie na romantyczne urodziny :D

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki u偶ytkowania.