PrzygodyGabi Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Smażone tofu w słodko-pikantnym sosie Składniki: 300 gram tofu naturalnego łyżka ostrej papryki-w przepisie użyto gochugaru 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka cukru 1 łyżka syropu kukurydzianego-opcjonalnie 3 ząbki czosnku 1 cebula pęczek posiekanej dymki 1 łyżka oleju sezamowego 3/4 szklanki wody ziarna prażonego sezamu olej do smażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KejKej Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Uwialbiam tofu w ostrej wersji ;p zazwyczaj robie z warzywami, mleczkiem kokosowym i chilli. Podaje z ryżem. Tofu ma w sobie bardzo dużo białka i czesto jem je po treningu dlatego im więcej sposobów na jego przyrządzenie tym lepiej :) ktoś, coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.