Marcin Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Witam. W dniu dzisiejszym wprowadziłem na forum możliwość dodawania plików (chwilowo tylko zdjęć, ale jeżeli wyrazicie ochotę - być może wprowadzę również inne pliki - np. filmy, czy archiwa). Każdy z Was może wgrać na forum pliki o łącznej objętość 2MB (wartość tą mogę indywidualnie zwiększyć w razie potrzeby) W skrócie przedstawię obsługę tej funkjonalności: - poniżej okienka wprowadzania (lub edycji) postu znajduje się sekcja "Załączniki"; - należy kliknąć "Przeglądaj..." i wybrać plik ze zdjęciem znajdujący się na Twoim komputerze; - zdjęcie wprowadzamy klikając "Wyślij"; Maksymalny rozmiar zdjęcia to 1024x768 pikseli i 256Kb. Poniżej przykład zdjęcia załadowanego przy użyciu tej metody: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Proszę o pomoc, nie mogę wysłać zdjęć z ciastami. Wysyłając pisze wystąpił bład, łączna wielkość załaczników jest większa niz limit nałożony i. t. d. Zredukuj objetość załacznika. Nie mam pojecia jak to zredukować. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Teraz już powinno być ok. Jest ustalony limit - do jednego posta można dodać zdjęcia o łącznym rozmiarze 1MB - to wystarczy do dodania 10-20 zdjeć dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź, wraz z pozdrowieniem życzę wszystkiego najlepszego. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Cieszę się, że coraz częściej korzystamy z możliwości dodawania plików na forum - takie przepisy aż lepiej się czyta - a na pewno chętniej są wykonywane. Tym bardziej, że Wasze zdjecia są zawsze bardzo apetyczne (oczywiście włącznie z potrawami na nich uwiecznionymi :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marra Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Nie udało mi się. Czemu? Chciałam wkleić zdjęcie z pliku i nic. Tzn to jest zdjęcie z internetu skopiowane do pliku. Chciałam je dodać do postu o owocach egzotycznych i nic tylko plik się dodał. :wink: A obrazki się nie wkleiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witaj, Aby coś poradzić potrzebuję więcej szczegółów - czy był jakiś komunikat błędu? W jaki sposób próbowałaś dodać zdjęcie? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marra Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Zrobiłam tak jak podałes w temacie o wstawianiu zdjęć - dałam przeglądaj -wybrałam plik - nacisnęłam wyślij i jak zatwierdziłam nowy temat, to na dole tekstu pojawił się napis " załacznik....plik czy jakoś tam. Nie było zdjęcia. Jak się nacisneło na ten odnośnik to zdjęcie otwierało się w nowym oknie. Może błędem było to, że zdjecia zapisałam w Wordzie :wink: ? No teraz skasowałam załącznik korzystając rownież z Twoich wskazówek.. Może jutro cos wymyslę :lol: Chyba że Ty juz wiesz :wink: Pozdrawiam Marzanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marra Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Huuurrrraaa to Word był winny :wink: Ps.Jestem naturalną szatynką :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 czy można dodawać gify? Dodałem dzisiaj"dzień mężczyzn" wyszedł zamazany,dopiero po kliknięciu na obrazek jest ok. Czy coś żle zrobiłem? :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Z gifami może być mały problem ze względu na to iż do niedawna format ten był płatny serwer nie wspiera jego zmniejszania - no i niestety chcąc zrobić miniaturkę robi taki krzaczek - tak więc lepiej nie dodawać gifów jako załączników. Ale przyjrzę się jeszcze temu tematowi. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Widzialam,ze niektórzy dodaja te gify (czyli te obrazki :grin: )np przy okazji zyczen itp. Jak sie to robi?Prosze o wyjasnienie tak krok po kroku,z polskiego na nasze (jak mówila moja polonistka). Jestem na takiej stronie z gifami :mrgreen: i co dalej.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 no właśnie-jak to się robi? Basiu-a jaka to strona z tymi obrazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 https://www.grafland.republika.pl/ Na tej jest duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi