Gość raetki Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ---SPAM--- TU macie wszystkie przepisy s. Leonilli od A do Z ---SPAM--- Informacja od administratora: To był spam. Konto tego człowieka zostało zablokowane. Proszę o zgłaszanie podobnych przypadków. Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 BRACIE NIE ZANIECZYSZCZAJ NAM TEJ WSPANIAŁEJ STRONY. ina12 Cytuj
Marcin Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 To już druga próba spamowania na forum przez tego użytkownika. Jego konto zostało już zablokowane. Prosze o zgłaszanie (poprzez prywatną wiadomość lub na mail smaczny@smaczny.pl) podobnych przypadków. Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Ucieszyłam się bardzo i dziękuję ze został zablokowany, i nie ma wstępu na tą stronę. Pozdrawiam. ina 12 Cytuj
Marcin Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Niestety dość ciężko go zablokować, bo on rejestruje się znowu na inne konto (poprzednio miał nazwę t0mek) a na dodatek ma zmienne ip, co też utrudnia zablokowanie go. W każdym razie proszę o szybką informację gdyby pojawiały się podobne posty w przyszłości (najlepiej na adres smaczny@smaczny.pl lub mój numer gg). Cytuj
Jola_A. Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 uff,dobrze ze go zablokowaliscie,wkurzajacy gosc byl. pozdrowka.jola :D Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dobrze,że tak to się skończyło! Mam nadzieję,że przez ten czas nie było już ataków na nasze kochane forum? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi