jagoda2 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Prosze o rade co zrobic żeby masa nie oddzielała sie od biszkoptu zawsze nasączam biszkopt dosc mocno a mimo to masa nie trzyma sie.Czytałam gdzies ze można skorke z wierzchu ciasta lekko ściągnąc żeby masa z ciastem się połączyla i nie rozwarstwiała.Prosze o rady gdyż dopiero od niedawna zaczelam piec ciasta i nie znam jeszcze wszystkich tajników na udane wypieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aida Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Przeczytaj temat ciasto i masa się rozwarstwiają to ten sam problem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dokładnie tutaj: http://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=884 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi