Skocz do zawartości

Buraczki


Gość jakubek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Od pewnego czasu zamiast gotowac buraki ( czerwone ), ukladam je w foremce aluminiowej i przykrywam folia aluminiowa. Wkladam do piekarnika na 1 godzine w temp. 160 - 180 c. Sa tak samo dobre jak i z wody.

Z doświadczenia wiem, że takie buraczki przeznaczone na zimną sałatkę lub gorącą jarzynkę są znacznie smaczniejsze niż gotowane (podczas pieczenia cały smak pozostaje w buraczku) :-)
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.