Katarzyna Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 1 opakowanie serka waniliowego 3 jajka 1.5 szklanki mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia cukier puder do posypania olej do smażenia Wszystkie składniki wymieszac na jednolitą masę. Smażymy na głębokim tłuszczu nakładając łyżeczką od herbaty. Posypujemy cukrem pudrem Smacznego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witaj Katarzyno.Ja robię takie pączki ale z dziurką. Wykrawam szklanką i kieliszkiem. Mam troche inne proporcje:1 jajko i 1/2 szklanki cukru. Reszta bez zmian. Pozdrawiam. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam! na pewno też są pyszne następnym razem zrobię według Twojego przepisu :roll: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witajcie, potwierdzam że Katarzyny jak i Jolci pączki są bardzo dobre. Muszę sprawdzić przepis czy mam takie same proporcje. Z dziurką nie robiłam, mam przepis z którego też korzystałam jest on z 1991 r. 25 dag twarożku homogenizowanego szczyta soli i łyżka octu, pozostałe składniki jak u Katarzyny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.