Skocz do zawartości

Sałatka Z Zupkami Chińskimi-trochę Inaczej


wieslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: Puszka czerwonej fasoli Puszka kukurydzy Słoiczek cebulki marynowanej Jedna kapusta pekińska Dwie zupki chińskie ostre Trzy pojedyncze piersi kurczaka Majonez Sół, Pieprz do smaku Piersi pokroić w kostkę, posypać przyprawą z zupki chińskiej, odstawić na trzy godziny. Makaron z zupki połamać, wymieszać z majonezem i odstawic na trzy godziny. Kapustę posiekać. Wszystko połączyć /kapustę, cebulkę, fasolke, kukurydzę, majonez i makaron. Piersi obsmazyć z przyprawami na patelni. Po ostudzeniu piersi i wszystko jak wyżej połączyć. TO NAPRAWDĘ DZIAŁA.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 lata później...
  • 1 miesiąc temu...

Dany, ja robię różne sałatki z zupek chińskich i zawsze daję suchy makaron. Nigdy nie mieszałam go z samym majonezem i nie odstawiałam na jakiś czas. Wszystkie mokre produkty odsączam, dodaję suchy makaron, przyprawy, majonez i na 30 minut do lodówki. Pozdrawiam.:wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.