Rudolf 2 Napisano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Uczę się już 2 rok gastronomi w technikum i jestem szczęśliwy ze wybrałem ten kierunek. Chciałbym właśnie wyjechać za granicę by zyskać doświadczenie i przede wszystkim też lepsze zyski niż w Polsce, na moim celowniku są Niemcy. Gdzie pracuje twoja znajoma? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marysi_co 7 Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Teraz nie pamiętam nazwy restauracji, ale się dopytam i dam znać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rudolf 2 Napisano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ok, dziękuje i czekam na informacje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solarinac 0 Napisano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Bardzo dobry zawód, szkoda, że go nie wybrałem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zawszemodny 0 Napisano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 ja zawsze chciałem być kucharzem, teraz żałuje, że nie poszedłem do technikum gastronomicznego i zamiast tego studiuje prawo :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi