Marron Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Dla 6 osób Przygotowanie: 30 min Pieczenie: 40 min Składniki: 300g kremu kasztanowego, 2 jajka, 100g mąki, 100g cukru, 1 łyżka drożdży, 80 g masła Przygotowanie: ubić całe jajka z cukrem , dodać mąkę i drożdże. Wymieszać do otrzymania jednolitej masy. Rozmiękczyć masło , dorzucić je do kremu kasztanowego , dobrze wymieszać. Następnie dodać do masy ciasta. Wymieszać, przelać, do uprzednio posmarowanego masłem naczynia żaroodpornego. Zapiekać w piekarniku 40 min. w temp. 150 C Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics lub [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewela Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Kasztany sie je....?? Bo chyba czegoś nie rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola_A. Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Chodzi tutaj o odmianę kasztanów jadalnych. Te ktore rosną u nas niestety nie są jadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja osobiście mam kasztanowca jadalnego,tylko nie posiadałam żadnego przepisu ale teraz już są przepisiki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola_A. Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Mialam na mysli te nasze zwykle kasztany ktore rosna u nas przy chodnikach lub w parkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jolu tak wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.