asienka19873 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Cieszę się że znów jesteś Dorotko ! :) dzięki za miłe słowa, pączusie były pycha jak zawsze, dodałam przepis pod nazwą "pączki mamy " dodałam już jakiś czas temu na extra smacznym, myślałam ze tu tez... ale już nadrobiłam , moze ktoś sie skusi jeszcze :) bardzo ciekawe przepisy , ciekawa jestem smaku tych pączków z ziemniakami i ciasto wygląda super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dziękuję Asieńko :) za dodane przepisy, teraz już wiem co i jak ;) Dziękuję Ci również za miłe powitanie :* Ciasto piekłam na szkolną choinkę, a pączusie dla domowników, pyszne były :) Zrobiłam je z domowym gęstym jagodowym dżemem, bo zapomniałam sobie kupić marmolady ;) a już nie chciało mi się wychodzić z domu ;) Wyszły cudne, wszystko do siebie pasowało - polecam - może na przyszły Tłusty Czwartek ;) Pozdrawiam :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Nasze ciasta świąteczne to tort w stylu kopiec Kreta , ciasto serowo-śmietankowe z mandarynkami i baranek drożdżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mmm... ale cudne wypieki Asięńko :) Super Ci wyszły - gratuluję! :) Ja piekłam na weekend kruche ciasto z jagodami - z własnego zbioru - jeszcze mam zamrożone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuuza Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Uwielbiam bułki cynamonowe! Do tego grzane wino 🙂 [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zrobiłam ostatnio " prawdziwego " kopca Kreta , na urodziny kuzyna i jeszcze tort z truskawkam i masą budyniową + małe drozdzowe rogaliki dla dzieciaków z naszej grupy bobasów :) świętowaliśmy jeszcze tam urodziny córci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 WoW :) Jakie słodkie świętowanie, torcik rewelacyjny - uwielbiam takie połączenie, rogaliki bardzo apetyczne, a kopiec kreta prezentuje się zjawiskowo! :) U mnie orzechowe ciasto ze śmietanką na kruchym spodzie - dzisiaj pieczone - a dopiero jutro będzie krojone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Przed nami kolejny weekend i zastanawiam się już nad nowym wypiekiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ostatnio upiekłyśmy z córeczką nasz pierwszy biszkopt i zrobiłyśmy roladę z truskawkami, kremem i galaretką. Klasyka gatunku, ale jaka pyszna. Cała rodzina się zajadała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbiegan Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 asienka ten tort z truskawkami wygląda znakomicie gdzie znajde przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja ostatnio na upalny weekend zrobiłam jagodowe ciacho, dobrze schłodzone smakowało wybornie :) https://www.smaczny.pl/przepis,przekladaniec_jagodowy_z_biala_puszysta_masa_i_galaretka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna9 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 dawno mnie tu nie było. Witam po dłuższej przerwie z szarlotka pomaranczową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witaj Krysiu :) Brakowało nam tu Ciebie i Twoich cudnych wypieków :) Mmmm.... szarlotka wygląda kusząco! :) Ps. Fajna ta pianka Ci wyszła, i wcale nie siadła. Ja piekłam dzisiaj jabłecznik z masą serową i kuleczkami aronii - ale nie wiem jaki mi wyszedł, bo jeszcze się studzi... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 U nas jabłecznik na kokosowym cieście (użyłam mąki kokosowej) i na górze przykryty był kokosową bezą :) Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi