basga Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ostatnio zrobiłam sobie nowy obrazek,takie byle co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A to kawałeczek pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta583 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Basqa to ty jestęś jakąś artystką?Sama zrobiłaś ten obrazek? W jaki sposób?Rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nieeee,no żadna artystka tylko czasem uda mi się zrobić "ze starego coś nowego" :grin: , a to po prostu ...kawałek starego materiału,,wstawiony za ramkę z szybką, tyle że ze świetnym wzorem,taki jak witraż ze złotą obwódką. Jak mi się znudzi to wstawię co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A to sweterek zrobiony jesienią-wersja panterki tyle że w innej wersji kolorystycznej :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate_76 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 no Basga jestes wszechstronnie uzdolniona bo i pyszne wypieki i obrazki a do tego jeszcze sweterki ! super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Basga zdolności faktycznie masz wszechstronne. Ja jestem wizjonerką a w głowie pełno pomysłow. Niestety dzieci jeszcze małe i za duzo czasu mi zabieraja a myslę też o powrocie do pracy.... :grin: Halinko faktycznie moje mieszkanie choć ma 60m to jest bardzo ustawne. Trzy pokoje i każdy ma pełno swobody, mimo iż dziewczynki maja wspólny pokój. A to mój widok z sypialni. Zdjęcie zrobione nocą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Basqa-"zdolniacha" z Ciebie.Najwazniejsze to miec wyobraznie.... Zuziorku-sypialnia "wymiata"! Co do umywalki-efektowna,ale...no wlasnie...Znac kazdy zaciek :grin: A wiadomo,jak to przy dzieciach....Mam,co robic :razz:??: Ja mieszkam w blokach z lat 70-tych.Same wiecie....48 m2,na co skladaja sie 3 pokoje,kuchnia i lazienka.Przy urzadzaniu trzeba bylo naprawde sie naglowkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Basga ale masz świetne pomysły i do tego jeszcze talent. Ja kiedyś robiłam na drutach, szydełkowałam i wyszywałam , teraz nie mam czasu. Kasiu moje mieszkanie ma 52,97 m2, ale masz śliczny widok z Twojej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Hej,z tego co piszecie to widzę,że chyba ja mam najmniejsze mieszkanie-ma raptem 42m i na dodatek ciemną kuchnię do której wchodzi się z dużego pokoju! I pomyśleć,że ten blok projektowała kobieta,brrrr. Ale jak to mówią"ciasne lecz własne",i z tego się cieszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Basga ja myślę,że ten obrazek i sewterek to powinnaś pokazać w dziale "Nasze zainteresowania"i podzielić się z nami techniką ich wykonania,ja z miłą chęcią dowiedziałabym sie jak zrobić sobie taki obrazek ,bo bardzo mi się spodobał ten Twój. Pozdrawiam :razz: :wink: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 basqa zdolniach a z CIEBIEco do mieszkanka to ja mam duże 76 m ale nieustawne i przechodni pokój niestety ale najważniejsze że nasze a nie siedzimy nikomu na głowie no i chyba jako jedyna z WAS mieszkam w starej kamienicy gdzie nie ma centralnego doprowadzonego. Centalne sami sobie zrobiliśmy ale na palenisko tzn w kuchni się pali w piecu i wszędzie ciepło. Na początku nie umiałam się przyzwyczaić bo z nowego bloku poszłam ale teraz jest oki. :grin: zuziorku piekny macie ten widoczek :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Basga ja myślę,że ten obrazek i sewterek to powinnaś pokazać w dziale "Nasze zainteresowania"i podzielić się z nami techniką ich wykonania,ja z miłą chęcią dowiedziałabym sie jak zrobić sobie taki obrazek ,bo bardzo mi się spodobał ten Twój. Pozdrawiam :grin: :grin: :razz: jestem za też bym chciała wiedzieć jak takie cudo zrobić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta583 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Jeśli wszyscy piszą o metrach jakie posiadają w swoich "gniazdkach "to i ja napiszę .Mam dom z wykorzystanym też pięknym poddaszem i łącznie z tym poddaszem mam prawie 140 m kw.Pokoje są ustawne a kuchnia jest taka jak zawsze chciałam ,ma duże okno ,jest od strony pd(zawsze słoneczna) i ma 18m kw..Dużo w niej miejsca.Przez to jest to moja ulubiona częśc domku :wink:.Jednakże to co widziałm na waszych zdjęciach tzn.wasze kuchnie też dochodzę do wniosku że małe może być piękne :razz: .Macie prześliczne pokoiki ,kuchnie a nawet i łazienki :grin: .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi