KIKI Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 dopoludnia mzawka, potem troche slońca.... a teraz nie widze bo ciemno :-) :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A u nas na południu słoneczko, ciepło i aż chce sie zyc - to juz trzeci dzień taką wiosenkę mamy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Byłam dzisiaj w Międzychodzie z pracy z mieszkańcem (na kurczaku i lodach imieninowych) i było PIEKNIE. Aż się chciało chodzić po mieście, a nie marudzić naszemu kierowcy, żeby mnie/nas woził :-) Za to straszą, że jutro maja być wichury, a ja do Poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dzisiaj była iście wiosenna pogoda...świeciło słoneczko i było 10* :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 a u nas w weekend było paskudnie - wietrznie (bardzo) i zimno, padał deszcz - tylko czasami zza chmur wychodziło słoneczko (na krótko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 U mnie w chwili obecnej słoneczko pięknie świeci, jest +5, ale wietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 U mnie też wieje wiatr i świeci słoneczko,ale chmurzy się więc pewnie popada deszczyk :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 No i powróciła zima...jest 0* jest biało i nadal pada śnieg :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Dzisiaj byłam w Międzyrzeczu i był śnieg, deszcz, grad, słońce i ... tęcza :mrgreen: Kierowało się fatalnie... Z koleżanką po sądzie poszłyśmy na szarlotkę i kawę. Pycha było. W końcu trzeba dbać o linię :mrgreen: A szarlotka z lodami była przepyszna i taka cieplusia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A u nas na południu - tylko poprószyło lekko i śniegu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKI Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 mAZURY - JAK W GARNCU, DZISIAJ J€ż MROZILO, SYPALO A TERAZ PIęKNE SLONECzKO NAM SWIECI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 U mnie też wiosenna pogoda...świeci słoneczko ładnie i nawet jest ciepło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Chociaz zimno, bo rano było -4 st, to pięknie świeci słoneczko - aż miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A u mnie dzisiaj nie świeci słoneczko tylko jest pochmurno i mocno wieje wiatr :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi