basga Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 1.zerwać kwiaty akacji 2.zrobić ciasto nalesnikowe 3.kwiaty zanurzać w cieście i smażyć na złoty kolor. 4.posypać cukrem pudrem i zajadać/ogonek zostawić/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Slyszalam tez o platkach dzikiej rózy tak smazonych,ale nie mialam okazji spróbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 No nie wiarygodne :wink: zeby kwiatky jesc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Oprócz akacji również jadalna jest nasturcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No nie wiarygodne :wink: zeby kwiatky jesc!! Tak,jadalne są fiołki,stokrotki,bratki ale raczej używa ich się do dekoracji sałatek czy ciast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.