Jolanta 11 Napisano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ja ma ochote zrobic to ciasto tylko mam pytanie czy mozna ugotowac budyn ale w mniejszej ilosci bo ja nie mam duzej blaszki,zamist z 3 budyni ugotowac z 1budyniu na dwie szklanki soku a wtedy ile dodac masla?Moze ktos tak robil? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolanta 11 Napisano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Zrobilam to ciasto poprostu rewelacja masa przepyszna lekko kwaskowa to chyba zalezy z jakiego Kubusia sie robi ja zrobilam z malinowo-marchwiowo-jablkowego.Oczywiscie zmniejszylam proporcje na mase,czyli ugotowalam z dwoch budyni na 4 szkl. soku.Polecam naprawde pyszne!!! :D Moja ocena to 5 :P . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 Napisano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Skuszona wspaniałymi recenzjami, również postanowiłam zrobić to ciasto i ... nie zawiodłam się!!! :razz: Nie tylko pięknie się prezentuje, ale również bardzo smakuje!!! :razz: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klosewik 0 Napisano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Biszkopt z tego przepisu jest rewelacyjny ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ala 0 Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dziękuję za przepis, ciasto wyszło super, tylko zamiast nasączonych biszkoptów i lukru posypałam je maczkiem, też zniknęło w trimiga. Pozdrawiam Ala Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorota 93 Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wygląda smakowicie - mniam :D Pozdrawiam i witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.