Christina Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Pięknie wyrósł figielku 🙂 Wcześniej nie widziałam tego przepisu - narobiłyście mi smaku na świeże pieczywo :( Uwielbiam chleb wieloziarnisty - pycha :grin: Będę musiała go upiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiek Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Witam Czy napewno ma byc tam maka krupczatka ? jakos mi to nie pasuje? chclebek piekny mam chec go upiec ale boje ze maka moze wszystko zepsuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ja użyłam zwykłej mąki tzw. wrocławskiej i otręby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam Czy napewno ma byc tam maka krupczatka ? jakos mi to nie pasuje? chclebek piekny mam chec go upiec ale boje ze maka moze wszystko zepsuc. Witam nie musi być krupczatka, ale wydaje mi się , że jest ona najodpowiedniejsza, ja tylko takiej używam Moja znajoma piecze z mąki tortowej kieleckiej W moim gronie innych mąk nie używa się. Wzeszłym tygodniu koleżanka kupiła mąke w realu , niby dobra bo brzeska - katastrofa szara, mokra ,placek drożdżowy urósł 4 cm SZOK co to za mąki sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monami Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam Czy do tego chlebka można użyć drożdzy suszonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Garnek24 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 chyba to bez roznicy:)` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenusia Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Mój pierwszy chleb. Zrobił absolutną furorę na imprezce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalenka_23 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pyszny chlebek, wyjedli wszystko co do okruszka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoniaPe Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wypróbuje ten przepis pod koniec tygodnia. Wasze zdjęcia mnie zachęciły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Fajne chlebki :) ja też lubię domowe i z ziarnami. A próbowaliście chleba z samych ziaren i orzechów (bez mąki)? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagotowana Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Oj narobiliście mi smaka na ten chlebek! Ciabatta wyszła, więc mam nadzieję że dobra passa trwa i ten także się uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julianA Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ja również nabrałam smaku! I do tego jeszcze masełko! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.