zakalec Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Najlepiej wsadzic mieso do woreczka podczas ubijania tluczkiem, wtedy nie 'zapryskamy' wszystkiego dookola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Potwierdzam, sama od jakiegoś czasu tę metodę stosuję, i to jest na prawdę wygodne, bo nie trzeba tak długo myć i moczyć tego młotka do mięsa, a szczególnie po rozbijaniu filetu z kurczaka :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela52 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja rowniez od dluzszego czasu stosuje ta metode rozbijania kotletow, jest naprawde super, gdyz nie musimy myc . :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja wcześniej przykrywałam kotlety foljią, teraz rozjeżdżam i już nie mam problemu. :-D http://www.smaczny.pl/forum/Przyrzad-Do-Na...iesa-t4656.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja też stosuje ten sposób, ale również można do woreczka nowego dać parę łyżek oleju do tego wycisnąć czosnek, sól, pieprz i vegetę i włożyć wcześniej rozbite mięso dobrze obtoczyć w przyprawach później wyciągnąć obtoczyć w mące ,jajku i bułce tartej i usmażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 wczoraj robiąc schabowe, przed panierowaniem jedną ich stronę posmarowałem niewielką ilością musztardy chrzanowej...bardzo ciekawy smak, polecam wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Potwierdzam że napewno jest bardzo ciekawy smak, biorę przykład jak robię rolady to dla odmiany smaruję musztardą sarepską plus dodatki. DeLarge dziękuję bardzo bo na posmarowanie kotletów bym nie wpadła i teraz będę używała tylko musztardę chrzanową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagodka Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gdy robie rolady, to kroje wszyskie skladniki nadzienia w drobniutka kosteczke i mieszam z musztarda. Powstala masa smaruje mieso. Tylko w takiej rozdrobnionej postaci sa rolady przez mojego synka akceptowane. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jagódka ja też zawsze wszystkie składniki kroję w kosteczkę, tylko jest ta różnica że wpierw smaruję rozbite mięso. Źle ujęłam w zdaniu bo zamiast składniki napisalam dodatki, przepraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagodka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Niewykorzystana czesc nadzienia wrzucam do sosu. Bardzo pyszne Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A propos musztardy i kotletów-wyczytalam,ze mozna dodac odrobine musztardy do jajka uzywanego do panierowania i wymieszac.Smak pewnie ten sam,co Twoich kotletów,Delarge.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.